Компанията Corsair пусна обновената версия на компютърното шаси Crystal 460X RGB,

...
Компанията Corsair пусна обновената версия на компютърното шаси Crystal 460X RGB,
Коментари Харесай

Корпусът Corsair Crystal 460X RGB бе облечен в бяло

Компанията Corsair пусна обновената версия на компютърното шаси Crystal 460X RGB, което дебютира година по-рано. Кутията носи името Crystal 460X RGB White Edition и както можете да се досетите е изпълнена в бели тонове. При това, главните механически спецификации са останали без смяна.

Корпусът Corsair Crystal 460X RGB White Edition е създаден в най-популярния форм-фактор Mid-Tower и е с физически размери от 440 х 220 х 464 мм с тегло от 8 кг. Поддържа използването на дънни платки с формати ATX, Mini-ITX, microATX. Предния и левия панел са направени от закалено стъкло, до момента в който горния и десния — от метал.



“От кутията” идват три вентилатора Corsair SP120 RGB LED, оборудвани със светодиодна подсветка. Управлението на скоростта и сиянието на вентилаторите се прави благодарение на няколко бутона на горния панел. Освен това, са планувани и бутони за включване и рестартиране, чифт портове USB 3.0 и два аудио-конектора Mini-Jack.

В предната част на корпуса можете да добавите по един 360-мм или 280-мм нагревател на системи за водно изстудяване, а в горната част — още един 240-мм. Общият брой на разширителните карти може да доближи до седем, а дължината им не би трябвало да надвишава 370 мм. Поддържа се и инсталиране на процесорен охладител с височина 170 мм и зареждане с дължина 200 мм.



Компютърната кутия Corsair Crystal 460X RGB White Edition към този момент е налична за поръчки в специализираният магазин на компанията, а цената й е €160 за европейския пазар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР